Afbeelding
Doetsekom

Live-stream presentatie beleidsplan de Doetsekom

Recreatie

GIESSENBURG Zwembad de Doetsekom introduceert het all-in abonnement voor seizoen 2021 en lanceert diverse noviteiten tijdens een livestream op maandag 15 maart.

,,Het mag duidelijk zijn dat het afgelopen seizoen - ons 50-jarige jubileumjaar - teleurstellend is verlopen", vertelt Kees Commijs, beheerder van de Doetsekom. ,,Uiteraard waren we erg trots dat we als eerste zwembad in de regio weer gasten konden ontvangen, maar dat ging niet zonder slag of stoot en heeft veel gevraagd van ons personeel, onze vrijwilligers en onze kas (reserves). Keuzes die in dit Corona-seizoen gemaakt zijn hebben we uitgebreid geëvalueerd met het team. Ook hebben we abonnementhouders en betrokkenen de gelegenheid gegeven om feedback te geven middels een enquête, zijn er collega-zwembaden bezocht en gesprekken gevoerd met diverse stakeholders. In navolging hierop is er een strategisch beleidsplan opgesteld, waarbij ervan uit wordt gegaan dat we het hele jaar open zijn met diverse activiteiten."

ALL-INN ABONNEMENT Het is over ruim 4 weken (vanaf zaterdag 3 april) weer mogelijk om dagelijks banen te komen zwemmen in het Giessenburgse buitenzwembad. Naast de online losse tickets en basis abonnementen voor 6 maanden, wordt het all-in abonnement geïntroduceerd voor volwassenen, junioren en families. Hiermee kunnen “Doetsekommers” gedurende 12 maanden optimaal genieten van alle faciliteiten en noviteiten op het terrein van de Doetsekom (incluief het Sportcafé ‘t Kommetje gevestigd in De Kom) en profiteren ze van diverse voordelen.

NOVITEITEN SEIZOEN 2021 De slogan zwemmen - sporten - recreatie zal nog meer invulling gaan krijgen door onder meer:

  • borstcrawl zwemlessen voor volwassenen en zwemlessen voor de kinderen,
  • de opening van het Verenigingsgebouw de Kom en de activiteiten die de betrokken verenigingen (Vridos, De Halte, DaCapo, Oranje Brigade, Sportcafé ‘t Kommetje en De Doetsekom) met elkaar gaan organiseren,
  • de samenwerking met Giga Molenlanden en Beter Doen, met als doel vitaal zijn en blijven voor jong & oud, door onder meer de aanleg van een hindernisbaan, jeu de boules baan en beachvolleybalvelden,
  • het vernieuwde terras, de mooi warme binnenruimte en de prachtige keuken van ’t Kommetje en
  • de opening van de Doetsekom Beach bij het peuterbad met rieten parasols en ligbedden.

LIVESTREAM Kees vervolgt: ,,Door alle Corona maatregelen is het momenteel helaas niet mogelijk alle nieuwe plannen fysiek te presenteren. Het beleidsplan met de nieuwe abonnementsvormen lichten we als team graag toe tijdens een livestream op 15 maart vanaf 20.00 uur. Deelnemen aan deze presentatie van een uur (mede mogelijk gemaakt door De Jong Total AV Solutions) kan eenvoudig door aan te melden via https://bit.ly/3q9t8oq. Uiteraard stellen we na afloop via onze social media kanalen de opname beschikbaar om nog eens rustig terug te kijken."

Het Doetsekom Magazine valt in de week van 15 maart op de deurmat in Giessenburg en omgeving en is het vanaf 16 maart mogelijk om online via de vernieuwde website abonnementen aan te schaffen.

advertentie
advertentie