Afbeelding
Riveer

Riveer gaat over op aangepaste corona-dienstregeling

17 december 2020 om 14:14 Verkeer en vervoer

H'VELD-G'DAM Vanwege de harde lockdown vaart Riveer vanaf zaterdag 19 december met een aangepaste dienstregeling op alle veerverbindingen. De diverse veren blijven in de vaart voor iedereen die afhankelijk is van het vervoer over water.

Door de aangescherpte, landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zien ze het aantal passagiers op de veren dalen, net als in maart het geval was. Daarom is Riveer weer genoodzaakt om met een aangepaste dienstregeling te gaan varen.

RIVEER BLIJFT IN DE VAART ,,We houden zoveel mogelijk rekening met onze reizigers en onze medewerkers. Voor reizigers die afhankelijk zijn van hun overtocht zorgen we ervoor dat ze kunnen blijven rekenen op een voorspelbare en betrouwbare veerdienst. Aan boord nemen we maatregelen die bijdragen aan een veilige omgeving."

De vaartijden veranderen op alle veerverbindingen en Riveert vaart minder frequent. De verscherpte dienstregeling heeft onder andere ook invloed op de aanstaande feestdagen Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Raadpleeg de reisplanner op de website of in de Riveer app voor de exacte afvaarttijden. Via pushberichten in de app ontvangen reizigers bovendien het snelst informatie over veranderingen door en maatregelen tegen het coronavirus.

Afbeelding
advertentie
advertentie