Afbeelding
Riveer

Vanaf oktober winterdienstregeling bij Riveer

25 september 2021 om 15:30 Verkeer en vervoer

HARDINXVELD-GIESSENDAM Vanaf 1 oktober start de winterdienstregeling bij Riveer. Dit betekent onder andere dat onze voet- en fietsveren rondom Gorinchem én het autoveer Aalst-Veen niet meer op zondag varen. Daarnaast is er geen vaste dienstregeling meer naar Slot Loevestein en Fort Vuren.

Van oktober tot en met april wordt er niet op zondag gevaren tussen Aalst en Veen en tussen Gorinchem en Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld. Toch op zondag naar de overkant? Reserveer dan de watertaxi (niet beschikbaar voor Aalst-Veen). Deze boot vaart 365 dagen per jaar op een tijdstip naar keuze.

Voor de watertaxi gelden andere tarieven dan voor het reguliere veer.

LOEVESTEIN Vanaf oktober vaart Riveer ook geen vaste dienstregeling meer naar Loevestein. Om toch over water naar het kasteel te gaan, heeft Riveer de Watertaxi-actie. In plaats van €12,- betalen de bezoekers dan €6,- voor een retourtje vanuit Gorinchem of Woudrichem, op een tijdstip naar keuze. Boek daarom eerst een tijdslot op de website van Slot Loevestein en reserveer daarna de overtocht via telefoonnummer 0183 - 659 314 (keuze 3).
Tickets voor de Watertaxi-actie zijn alleen via de website of de Riveer app te koop.
Een combiticket (is inclusief entree) van Slot Loevestein is op zondag niet mogelijk vanaf Gorinchem. Op alle andere dagen is dit ticket geldig op het reguliere veer van Gorinchem naar Woudrichem. Vervolgens kunnen reizigers met het Voetveer Woudrichem naar Loevestein (v.v.).

advertentie
advertentie