Kringloop De Cirkel
Kringloop De Cirkel Suzanne Heikoop I Shefotografie

Kringloop De Cirkel opent 3 juni weer de deuren

Winkels

H'VELD-G'DAM Woensdag 3 juni zet kringloop De Cirkel de deuren weer open voor haar klanten. De kringloopwinkel sloot in maart haar deuren toen de coronacrisis zijn kop op stak. Bij de ingang staat ontsmettingsmiddel, op de vloer is een looproute geplakt en voor de toonbank hangt een kuchscherm.

De winkel wordt opengesteld voor ongeveer 11 klanten. Wanneer blijkt dat het echt druk wordt voor de deur, worden de klanten gevraagd hun bezoek aan de winkel te beperken tot een half uur 'kringloop-plezier'. Bij het afrekenen zou het erg fijn zijn wanneer iedereen met pinpas betaalt, zodat de vrijwilligers zo min mogelijk lijfelijk contact hebben.
De kopers moeten zelf voor vervoer zorgen, wanneer er een groot meubelstuk wordt gekocht of gebracht. Anderhalve meter afstand houden, is te lastig voor de transportmannen, dus de bus zal voorlopig niet rijden.

Klanten kunnen ook vanaf 3 juni weer spullen inleveren. Gezien de vele opruimwoedes in het hele land, hopen de vrijwilligers van De Cirkel dat niet iedereen de eerste week, hun met zorg uitgezochte spulletjes komt inleveren. Wellicht kan het nog een weekje langer bij iedereen in de opslag staan.

advertentie
advertentie