De decemberactie van winkelcentrum De Giessenhof is weer van start gegaan.
De decemberactie van winkelcentrum De Giessenhof is weer van start gegaan. Suzanne Heikoop

Decemberactie De Giessenhof

19 november 2020 om 13:02 Winkels

H’VELD-G’DAM Op zaterdag 14 november, tegelijk met de landelijke intocht van Sinterklaas, is de decemberactie van winkelcentrum De Giessenhof van start gegaan. De deelnemende winkeliers stellen vele prachtige prijzen ter beschikking met als hoofdprijs 250 euro aan HaGi-bonnen.

Dit jaar is er weer gekozen voor de vertrouwde stempelkaarten in een nieuw jasje; met het nieuwe logo van De Giessenhof! De stempelkaart heeft ook een nieuw formaat, het lijkt meer op een strippenkaart, maar dan wel met dezelfde opzet. Voor elke bestede 10 euro krijgt men een stempel. Als de kaart vol is kunt u deze inleveren bij de winkeliers die zijn aangesloten bij de Giessenhof. Deze zijn te herkennen aan de raamposter met het nieuwe logo. Alle prijswinnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld van wat de prijs is en waar men het kan ophalen.

Het gezellige winkelcentrum De Giessenhof beschikt over een mooi aanbod van dagelijkse en modische winkels. Dit alles met een goede bereikbaarheid en veel parkeergelegenheid, met 2 uur gratis parkeren. De winkeliers van de Giessenhof staan voor u klaar met persoonlijk advies, vakmanschap en professionaliteit. ,,Normaal gesproken worden er ieder jaar verschillende acties en evenementen georganiseerd door het winkelcentrum, maar door alle coronamaatregelen is dit het afgelopen jaar helaas niet mogelijk geweest. Toch proberen we met deze actie de klanten in het dorp hun inkopen te laten doen voor de feestdagen. Dit omdat we de winkels zo nodig hebben in ons dorp. Namens de winkeliers van de Giessenhof wensen wij u een fijne feestmaand.”

advertentie
advertentie