De Cirkel mag weer open.
De Cirkel mag weer open. @shefotografie

Kringloop De Cirkel breidt openingstijden uit

23 april 2021 om 13:42 Winkels

H’VELD-G’DAM Nu de deuren van winkels weer open mogen na de verplichte lockdown, kunnen de klanten van kringloop De Cirkel weer rustig shoppen. Reserveren vooraf is niet meer nodig. Vanwege de coronamaatregels mogen er maximaal 12 klanten tegelijk in de winkel. Voor de verplichte lockdown is er ook gewerkt met een maximaal aantal van 12 klanten. Helaas ontstond er toen buiten steeds een lange wachtrij, om de kringloopwinkel in te kunnen. Klanten moesten soms wel een half uur of langer wachten. Daarom is er gezocht naar een oplossing.

Dankzij de bereidwilligheid van de vrijwilligers is er besloten om vanaf woensdag 28 april de winkel ook de middagen te openen. De nieuwe openingstijden zijn woensdag en donderdag van  9.00-12.00 uur en 13.30 tot 16.00 uur. De vrijdagmiddag 13.30 tot 16.00 uur en de zaterdag 9.00 tot 12.00 uur blijven ongewijzigd. Met deze extra openingstijden hopen de vrijwilligers van kringloop De Cirkel dat iedere klant direct naar binnen kan en de lange wachtrij verleden tijd is.

Inleveren van spullen, woonaccessoires, boeken, kleding en alles wat een tweede ronde verdiend kan tijdens de openingstijden. Voor de deur staat een grote kar, waar de spulletjes in kunnen worden gezet. Wie grote spullen heeft of wanneer het regent, dan kunnen de spullen ook aan de zijkant van het pand aan de Houtschelf 21a worden ingeleverd.

advertentie
advertentie