Afbeelding
Marilyn Fotografie

Marilyn Fotografie genomineerd voor Bruidsfoto Award 2020

Zakelijk

H'VELD-G'DAM Op 13 januari zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto Award 2020. Marilyn Hansum uit Hardinxveld-Giessendam is genomineerd in de categorie Bruid.

,,Begin december werd ik gebeld door de organisatie. Je zit erbij. Jouw foto is genomineerd", vertelt Marilyn in haar blog. ,,Wat er door me heen ging was vooral heel veel blijdschap, ongeloof en een berg adrenaline, dit zag ik zo niet aankomen. Van de meer dan 1250 inzendingen is die van mij genomineerd, zo gaaf. Het liefst wilde ik het van de daken schreeuwen, maar het moest nog even geheim blijven tot 13 januari 2020. Ik heb die dag op een roze wolk gezeten en daar ben ik nog steeds niet vanaf."

Uit een aantal van ruim 1.250 inzendingen koos de vakjury 80 foto's die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2020. De BFA wordt dit jaar voor de zestiende keer op rij georganiseerd. In de acht fotocategorieën zijn telkens tien foto's genomineerd. Alle genomineerde bruidsfoto's zijn te vinden op www.bruidsfotoaward.nl.

De Hardinxveldse laat verder weten: ,,Ik heb zo veel liefde voor mijn werk als bruidsfotograaf en vind het heerlijk om de grote en kleine momenten vast te leggen die samen het verhaal vormen. De afgelopen jaren heb ik dan ook keihard gewerkt om te groeien als fotograaf en als persoon, waardoor deze nominatie als extra waardering voelt."

[AMBITIEUZE TALENTEN] ,,Het lijkt wel of dit jaar de aanwas van ambitieuze talenten die voor het eerst inzenden groter is dan bij eerdere edities van de BFA. Zij sturen hun meest recente werk in en blijken blij verrast met hun eerste nominatie. Deze talenten wedijveren nu met hun nominaties om de Awards. Hun foto's nemen het op tegen de genomineerde foto's van toegewijde professionals die veelal honderden bruidsreportages hebben gefotografeerd in binnen- en buitenland. Ondanks de grote verschillen in ervaring zijn alle genomineerden gewaagd aan elkaar", aldus Susan Lippe-Bernard, internationaal hoofdredacteur van Bruid & Bruidegom Magazine, de organisator van de BFA.

Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2020 is de race nu echt van start gegaan. Tot 1 mei 2020 kunnen aanstaande bruidsparen en andere belangstellenden hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto's via www.bruidsfotoaward.nl.

Op 11 mei worden de Award winnaars in de acht categorieën bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2020.

advertentie