ADVERTORIAL

Travel Store adviseert consument over coronavirus

Zakelijk

GORINCHEM We kunnen er niet omheen; de uitbraak van het coronavirus in China is wereldnieuws. Dit virus is getraceerd op een voedselmarkt in Wuhan waar vis en levende dieren worden verhandeld. Het virus kan zich ook van mens op mens verspreiden en het aantal besmette personen in China loopt op. Dit virus heeft als gevolg dat het reisadvies is verscherpt en er vrijwel geen reizen meer worden uitgevoerd naar China. Momenteel is het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken oranje. Dit betekent dat er alleen noodzakelijke reizen naar China mogen worden gemaakt.

Travel Store heeft het er druk mee: ,,Ons zakenreisbureau Travel Store Business heeft te maken met talloze reizigers die op korte termijn naar China vliegen. Gezien het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse zaken worden bijna alle vluchten van en naar China geannuleerd. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en hebben nauw contact met onze partners. Onze ervaren Business Travel Agents nemen het werk wat hierbij komt kijken voor de klant uit handen en zorgen dat de afhandeling van een dergelijke annulering goed verloopt", aldus manager Marianne Maat.

Ook op de reisbureaus komen er veel vragen binnen over het reizen naar Azië en in het bijzonder China. Travel Store heeft een aantal jaren geleden het crisisteam in het leven geroepen. Dit team is snel op de hoogte van de ontwikkelingen van rampen en kan daardoor direct schakelen. Klanten worden snel op de hoogte gebracht en wij zorgen dat alles voor ze geregeld wordt. Hierdoor laat Travel Store de meerwaarde van het boeken bij een reisbureau zien.

Heeft u niet bij Travel Store geboekt, maar wenst u toch advies? Wij helpen u graag. Kijk voor onze contactgegevens op https://www.travelstore.nl/vestigingen/

advertentie