Het team van Verschoor Sliedrecht.
Het team van Verschoor Sliedrecht. Verschoor Mode
ZAKELIJK

Verschoor Sliedrecht breidt uit

22 mei 2020 om 09:58 Zakelijk

SLIEDRECHT Verschoor Sliedrecht gaat uitbreiden. De mannenmode verhuist en Verschoor Sliedrecht damesmode wordt groter.

Nieuwe tijden openen nieuwe deuren. Deze zomer verhuist de mannenmode naar Kerkbuurt 93 en gaat verder onder de naam Menstore by Verschoor en de vrouw wordt bij Verschoor Sliedrecht op een voetstuk gezet. Rianne Verschoor: ,,Wij bedienen 3 generaties vrouwen op drie verdiepingen met elk een eigen beleving. Verschoor Sliedrecht bouwt aan een duurzaam modewarenhuis met ruim 1000m2 damesmode zodat we in onze winkel drie generaties vrouwen kunnen bedienen op drie verdiepingen met elk een eigen beleving en bieden de complete shopbeleving voor dames van 18 tot meisjes van 80 jaar en ouder. De vrouw wordt bij ons op een voetstuk gezet."

KWALITEIT Rianne Verschoor vertelt: ,,Wij hebben aandacht voor de hedendaagse vrouwen op deze wereld die stevig op hun hakken staan. Zij runnen gezinnen & bedrijven en zij hebben een feilloos gevoel voor kwaliteit. Voor deze dames hebben we verschillende stijlen; zij kunnen bij ons terecht voor dagelijkse kleding, van casual tot zakelijk, maar zeker ook voor feestelijke kleding. Daarbij bieden we ook de bijpassende accessoires aan. De reden waarom mensen van overal vandaan naar ons toe komen is onze kwaliteit, keuze, en kennis en uiteraard onze persoonlijke benadering: attent en gastvrij met passie en liefde voor het ambacht. Zo hebben wij een eigen atelier met vakkundige coupeuses in huis om kleding passend te maken terwijl u wacht onder het genot van een kopje koffie."

'Deze situatie zorgt ook voor verbintenis en leidt tot het maken van nieuwe plannen'

Het jaar 2020 had een geweldige start, zo vertelt ze. ,, Maar toen was daar COVID-19 en het coronavirus legde de gehele economie stil. Het is voor ons de eerste keer dat we geconfronteerd worden met een fenomeen waar niemand ervaring mee heeft. We zijn altijd open gebleven en hebben zelfs onze openingstijden verruimd om de spreiding van klanten te waarborgen. Allereerst ben je als ondernemer in deze onzekere tijd bezig met het inventariseren van de risico’s en doe je er alles aan deze zo veel mogelijk af te dekken. Deze situatie zorgt ook voor verbintenis en leidt tot het maken van nieuwe plannen. We hebben in deze periode veel klanten gebeld om te vragen hoe het met hen gaat en modeboxen opgestuurd indien gewenst. Zo konden ze thuis passen, kijken wat ze leuk vonden en achteraf betalen. Daarnaast hebben we veel personal shop afspraken met klanten gemaakt met hun favourite personal styliste tijdens of buiten de reguliere winkeltijden om. Het is een vorm van shoppen die we erin willen houden." Het gaat steeds meer over één op één beleving in de winkel. Onze verkoopstylistes zijn hierop getraind. Ze voegt toe: ,,Langzaamaan komt er meer grip op de situatie en kunnen we weer vooruit gaan kijken."

Het team van Verschoor Sliedrecht bestaat uit ambitieuze sterke vrouwen met een passie, vertelt Rianne. ,,We bieden de beste service met gespecialiseerde mode-adviseurs. Een flinke dosis creativiteit en flexibiliteit zorgen ervoor dat Verschoor Sliedrecht kan bouwen aan haar toekomst."

Rianne vertelt dat Verschoor Sliedrecht kansen ziet in deze tijd. ,,Een nieuwe werkelijkheid is aangebroken. Verschoor Sliedrecht bouwt aan een nieuw businessmodel. We gaan onze sterke regiofunctie nog verder aanscherpen en uitbreiden en blijven werken aan ons walhalla van duurzame vrouwenmode. Van easy living comfort tot business chique, krijgt iedere stijl een eigen belevingswereld. Naast onze mooie winkel staan we ook online voor je klaar en blijven we inspireren, verbinden en zetten we vrouwen in hun kracht."

Info: Verschoor Sliedrecht, Kerkbuurt 31, Sliedrecht, 0184 412 863, verschoorstore.nl. De openingstijden en dienstverlening kunnen afwijken.

advertentie
advertentie