Mieke van den Boomgaard presenteert trots één van de nieuwe boekenkasten
Mieke van den Boomgaard presenteert trots één van de nieuwe boekenkasten Ruud Bosveld

Klein feestje bij Boek-Kadoshop Miek-Kado

Zakelijk

GIESSENBURG Bij de Boek-Kadoshop Miek-Kado vieren ze deze week een klein feestje. Het assortiment aan boeken is daar nog verder uitgebreid. Na wat aanpassingen in de winkel staan nu al die boeken netjes gepresenteerd. Niet alleen in de winkel. Ook in de nieuwe webshop is nu nagenoeg de hele boekenvoorraad te vinden. En dat is vrij uniek voor een lokale winkel.

Eigenaresse Mieke van den Boomgaard: ,,Mensen komen speciaal naar onze winkel voor ons boekadvies maar ook voor de ruime keuze. Wij stimuleren lezen dan ook. Lezen is leuk en zorgt voor ontspanning. Iedere lezer kan bij ons zijn hart ophalen. Ik durf nu wel te zeggen dat wij in de winkel het breedste assortiment boeken hebben van de omgeving. Ik ben er heel trots op."

Bijna dagelijks komen er nieuwe boeken uit. Die worden direct aan het assortiment toegevoegd en ingevoerd. ,,Belangrijk om kinderen al vroeg met boeken wegwijs te maken. Wat is er nu heerlijker dan weg te dromen met een boek", aldus Mieke. ,,Mijn passie en die van mijn collega’s is lezen, heel veel lezen. Zo kunnen we de klant goed adviseren want tja, met zo’n breed aanbod krijg je soms weer keuzestress."

Omdat het feest is en onder het motto ‘Geef eens een boek cadeau’ bezorgt Miek-Kado in november en december bestellingen gratis in Giessenburg, Giessen-Oudekerk, Hoornaar, Schelluinen en Noordeloos. Natuurlijk wordt alles leuk ingepakt. Informeer in de winkel of kijk op www.Miek-Kado.nl.

Mieke van den Boomgaard tussen haar boeken
advertentie