De Langendam Hypotheken Verzekeringen BankzakenPeulenstraat 247 3371 AM Hardinxveld-Giessendam0184-615156info@delangendam.nlwww.delangendam.nl
De Langendam Hypotheken Verzekeringen BankzakenPeulenstraat 247 3371 AM Hardinxveld-Giessendam0184-615156info@delangendam.nlwww.delangendam.nl Richard van Hoek
De Specialist

Weer de Klantvriendelijkste bank!

Zakelijk

Een specialist word je niet zomaar. Het is een goede mix van kennis, ervaring, klantvriendelijkheid en kennis van de markt. Op productniveau is het moeilijk om je te onderscheiden, maar juist de persoonlijke aandacht biedt het stuk extra. Daarin onderscheidt ‘De Langendam’ zich ook van anderen. Ons kantoor is al meer dan 45 jaar de specialist in Hardinxveld-Giessendam, maar ook daarbuiten. We hebben klanten uit heel de regio.

Bankzaken doen we als RegioBank alweer meer dan 5 jaar. Als specialist ken ik alle kneepjes van het vak. Al meer dan 25 jaar ben ik gepokt en gemazeld in het bankvak. Ik kom het nog zeer regelmatig tegen dat mensen, zowel jongeren als ouderen, veel zelf willen regelen, maar op bepaalde punten toch tegen moeilijkheden aanlopen. Hoe mooi is het dan dat er nog één plaatselijk kantoor is waar alles geregeld kan worden in Hardinxveld-Giessendam?

HET BELANG VAN PERSOONLIJK CONTACT! Ook in 2020 is en blijft persoonlijk contact heel belangrijk. We zijn niet voor niets in november voor de 3e keer de klantvriendelijkste bank van Nederland geworden. Een prijs die door de klanten wordt gegeven, dat maakt het juist bijzonder. Onze klanten waarderen onze betrokkenheid. Punten uit het onderzoek waar we goed op scoren zijn: beloftes nakomen, bereikbaarheid, fouten oplossen en vriendelijkheid. We staan altijd voor onze klanten klaar. Juist in 2020 waarin ‘corona’ zo’n bepalende rol heeft, is het persoonlijke contact belangrijker dan ooit.

LOKALE ONDERNEMERS! Wij zijn een kantoor voor iedereen. Juist deze week is RegioBank gestart met een campagne zakelijk. Lokale ondernemers helpen de buurt vooruit. Daarom willen wij ook hen vooruit helpen. Wij geloven dat lokaal ondernemerschap een bijdrage levert aan sociale en economische vitaliteit. Een economisch vitale buurt is een sociaal vitale buurt. En daarmee een fijne plek om te wonen en te werken. Begin 2001 zal ons kantoor de mogelijkheid tot zakelijke producten verder uitbreiden.

DE SPECIALIST Ik hoor regelmatig dan men heel veel zelf regelt of regelen kan. Dit is natuurlijk geweldig. Er kan steeds meer, ook bij ons. Ik merk vaak dat mensen pas naar mij toe komen op het moment dat er problemen zijn of bij een heel specifiek vraagstuk. Vaak kan het dan alsnog opgelost worden, dat is mooi voor iedereen.

In de praktijk zie ik vaak dat het enorm helpt wanneer er al een relatie is. Sommige mensen vinden het prettig om regelmatig contact te hebben. Anderen spreek je zo af en toe.

Wat duidelijk is dat met hypotheken, verzekeringen of bankzaken een goede relatie altijd helpt. In dit geval is ‘hoe eerder hoe beter’ echt van toepassing.

RegioBank Adviseur / Financieel Planner Gerco de Ruijter

advertentie