De keuken is een plek van creativiteit, gezelligheid en saamhorigheid.
De keuken is een plek van creativiteit, gezelligheid en saamhorigheid. de verBeelding BV
Middelkoop Culemborg B.V.

Totaalbeleving in basisinrichting

Zakelijk

CULEMBORG Na een lange dag komt u thuis en kijkt u even onder het deksel wat er in de pan zit. Of u spoelt de drukte van de dag van u af onder de douche. Herkenbaar, toch? Een keuken en badkamer zijn zoveel meer dan alleen functionele ruimtes. Het zijn ruimtes waar u thuis bent. ,,Een plek die een reflectie is van wie de bewoners zijn.” Ook vloeren en kasten dragen bij aan een persoonlijk statement.

door Suzanne Heikoop

Middelkoop is een echt familiebedrijf. Jaco den Besten, marketingverantwoordelijke, vertelt: ,,De eerste generatie startte in 1933 in Culemborg met de verkoop van sloophout. De vader van de huidige directeur heeft de overstap naar keukens gemaakt. Hans Middelkoop heeft de algehele leiding in 2004 van zijn vader overgenomen en ook de vierde generatie werkt inmiddels binnen het bedrijf. Er is respect voor het verleden, aandacht voor het heden en oog voor de toekomst. In mei 2019 hebben we daarom met drie generaties Middelkoop de (her)opening van de nieuwbouw en van de vernieuwde showroom gevierd.”

BELEVING EN EXPERTISE Groter worden is mooi, maar hoeft niet louter positief te zijn. ,,Het moet ook beheersbaar blijven, zonder concessies te doen aan onze waarden en normen, ons vakmanschap en de kwaliteit van het werk.”

Wat dat werk betreft, gaat het niet alleen om keukens, badkamers, vloeren en kasten. ,,Ofwel ruimtes en producten, die de basisinrichting van een woning vormen. Het gaat juist ook om de beleving en expertise. Om de juiste keuzes te maken, moet de klant zich zorgeloos kunnen oriënteren. Dat doet de klant door een ontwerp te zien, materialen te voelen en erover in gesprek te gaan met specialisten. Niet voor niets luidt onze pay-off ‘dé specialistische totaalbeleving’. Een klant mag van ons verwachten, dat we alles van onze producten en de toepassing weten. Want het gebruik van de term ‘specialist’, moet geen uitgehold begrip worden. De klant zit niet tegenover een verkoper, maar een adviseur. Bij adviseren staat de klant centraal. Er zijn een aantal factoren, die meespelen om tot een mooi eindresultaat te komen. Denk hierbij aan stijl, het beschikbare budget en technische aandachtspunten. Ook de omgeving, zoals een open keuken, speelt een rol. Maatwerk is hierbij essentieel. Het zit in onze genen. Het geeft een kick als een keuken, badkamer, vloer en/of kast tot op de millimeter nauwkeurig is gerealiseerd en het eindresultaat volledig tot zijn recht komt binnen het geheel van de ruimte. Of de klant nu groots denkt of klein wilt beginnen.”

BREDE KLANTENKRING De klantenkring is erg breed. ,,Dat komt door meerdere factoren. De centrale ligging van onze vestigingsplaats Culemborg, jarenlange ervaring, mond-tot-mondreclame, het uitgebreide keuzepalet, enzovoorts. Vooral klanten uit het brede middensegment weten ons te vinden, waarbij ik moet aantekenen dat ook steeds meer starters de weg naar Culemborg nemen.”

Middelkoop Culemborg B.V. - Beesdseweg 2 te Culemborg - 0345 - 51 20 20. Bekijk diverse klantervaringen op www.middelkoopculemborg.nl onder het kopje ‘inspiratie’.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie