De nieuwe winkel staat op dezelfde plek, maar is uitgebreid naar 1000 vierkante meter.
De nieuwe winkel staat op dezelfde plek, maar is uitgebreid naar 1000 vierkante meter. Suzanne Heikoop | SHe Fotografie
Advertorial

Nieuwe winkel Bas van Zessen na brand

Zakelijk

BRANDWIJK Vrijdag 26 juli 2019 is een dag die Bas van Zessen niet snel zal vergeten. Een verwoestende brand legde zijn alom bekende kledingwinkel volledig in de as. Op dinsdag 20 april 2021 openden Bas en zoons Kevin en Max op dezelfde plek de deuren van hun nieuwe winkel. ,,We zijn enorm dankbaar en geven alle eer aan God.”

door Suzanne Heikoop

Binnen veertien dagen na de brand stond er een grote noodtent op het terrein. ,,Ruim veertig vrijwilligers hebben de handen uit de mouwen gestoken om alles weer draaiend te krijgen. Dat was fantastisch! We hebben bijna twee jaar gebruik gemaakt van de noodtent en op zaterdagavond 17 april kwam er wederom een flinke ploeg helpen om alle spullen naar het nieuwe pand te verplaatsen. Op dinsdag 20 april mochten we de winkel openen. We zijn enorm dankbaar voor alle hulp en steun die we de afgelopen jaren hebben gekregen. Ook ons team heeft laten zien dat het snel kan schakelen en strijdvaardig is. We zijn enorm dankbaar en zien hier echt de leiding van God in.”

De nieuwe winkel staat op dezelfde plek, maar is uitgebreid naar 1000 vierkante meter. Max vertelt: ,,We zijn verdubbeld qua vloeroppervlakte, hebben een betere en ruimere uitstalling en nieuwe modemerken, zoals Chasin’, Petrol Industries en Opus. De vertrouwde merken, waaronder Jack & Jones, Cars, Street One, Tom Tailor Denim en Red Button zijn er uiteraard ook nog met een ruime collectie. Daarnaast zijn er diverse ‘shop-in-shop’-afdelingen van leveranciers. Onze fundamenten zijn ‘huiselijk, industrieel en avontuurlijk’. Dit laten we terugkomen in onze ruime koffiehoek en leuke details. We willen echt de gezellige, klantvriendelijke plattelandswinkel zijn, gespecialiseerd in broeken en een goede service. In de winkel is een modern ventilatiesysteem geïnstalleerd, zodat we onze klanten ook echt gezonde lucht kunnen bieden.”

Naast de winkel met mode, biedt Bas van Zessen ook een ruim assortiment aan werkkleding, ook zelf geproduceerd. Kevin laat weten: ,,We zijn groothandel en kunnen voor bedrijven kleding inkopen van (inter)nationale merken, maar ook zelf produceren in de stijl van het bedrijf. Ook hebben we een aantal webshops voor bedrijfskleding en mode in Nederland, België en Duitsland. Onze orderpickers werken tot 10 uur ‘s avonds om alle bestellingen snel te verzenden. We helpen klanten graag zo goed en zo snel mogelijk. Zo zijn wij in de afgelopen tijd ook geholpen.

Bas van Zessen, Kerkweg 5 te Brandwijk, 0184-642525, www.basvanzessen.nl

advertentie