Agnes Vleugel | Eigenaar TPC Hardinxveld
Agnes Vleugel | Eigenaar TPC Hardinxveld Studio Heartbeat

De members van The Power Community Hardinxveld worden feestelijk ontvangen.

Zakelijk Deel je nieuws

Afgelopen week mochten de members na maanden buiten individueel trainen weer naar binnen in de mooie en met ballonnen versierde studio aan de Moerbei 8a in Hardinxveld. “Dankzij het steeds goed kunnen schakelen en inspelen op de situatie, de flexibiliteit van de trouwe en loyale members en de goede kwaliteit tenten van o.a. Visser Verhuur hebben we in de afgelopen maanden ‘gewoon’ resultaat kunnen creëren bij onze members. Wij willen onze members ontzettend bedanken voor hun support, betrokkenheid, lieve berichten, bloemen en natuurlijk hun inzet.

Samen met mijn team, hebben we er echt alles aan gedaan om alle programma’s door te laten lopen en dat was soms best pittig. Hadden we de agenda up to date om buiten te trainen, lag er 30 cm sneeuw of  werd het -15 graden, windkracht 9 etc. maar wij zijn natuurlijk niet voor een gat te vangen.

Juist nu is er zoveel behoefte om goed en effectief voor jezelf te zorgen en daarin is een fit, krachtig, energiek en vitaal lichaam de absolute basis en dat merken wij, want ondanks de lockdown zijn wij afgelopen jaar enorm gegroeid met de members en daar ben ik best trots op.

Wat we precies doen?

Het creëren van een gezonde en fitte leefstijl is de hoofdmissie tijdens onze programma’s. Afvallen, fit zijn, meer energie, grenzen aangeven of je lekker in je vel voelen. Minimaal twee keer per week ga je aan de slag met een workout, waarbij kracht, mobiliteit en focus op de proef worden gesteld. Daarnaast heb je per week een coaching moment, waarbij we jouw doelen onder de loep nemen. We leren je hoe je bewust wordt van bepaalde keuzes en patronen en de acties die daarbij horen.

Wij focussen tijdens de trainingen vooral op kwaliteit en niet op kwantiteit, daarom is ook tijdens de training persoonlijke aandacht en techniek heel belangrijk. Wij werken altijd vanuit de 4B’s. Body, Being, Balance en Business, en hoe dit alles met elkaar samenhangt. Het is dus meer dan alleen fit worden. Deze 4 pijlers vormen de basis van je leven en jouw resultaat.” 

Door middel van training en onze unieke coaching methodiek helpen we jou aan een fit en energiek leven. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvende proefsessie.” aldus Agnes Vleugel.

www.thepowercommunity.eu

advertentie