Chayenne heeft een echte passie voor haar vak. Foto: Belle Fotografie.
Chayenne heeft een echte passie voor haar vak. Foto: Belle Fotografie. Belle Fotografie
Advertorial

Bliek Optiek Gorinchem

24 juni 2021 om 09:53 Zakelijk

GORINCHEM Ogen omlijsten met een mooi montuur. Dat is wat Chayenne de Waard - van Meeuwen (28) graag doet. Ze opende in april 2021 de deuren van Bliek Optiek in het Piazza Center buiten tegenover Proeverz en de Blokker.

De klant voorzien van goed zicht en deskundig advies staat centraal bij Bliek Optiek. Met ruim 9 jaar ervaring als gediplomeerd opticien en contactlensspecialist is dat wat Chayenne biedt. ,,Bij Bliek Optiek ervaart u het persoonlijke van een lokale ondernemer die de tijd neemt voor u.”

Chayenne heeft een echte passie voor haar vak. ,,Mijn vakgebied is erg veelzijdig. Het is combinatie van zorg, mode, techniek en je werkt met mensen. Eén van de mooiste aspecten is de relatie die je opbouwt met de klanten.”

De met liefde samengestelde collectie bestaat onder andere uit merken zoals Ray-Ban, handgemaakte monturen van Andy Wolf, een stijlvolle heren collectie van Jaguar en het eigentijdse Scotch&Soda. Recent is Joshi toegevoegd, een betaalbaar merk van Nederlandse bodem. Er is een ruime keuze in sport-, kinder- en zonnebrillen. Ook voor verschillende type contactlenzen (harde, zachte en nachtlenzen) kunt u terecht bij Bliek Optiek.

Wie meer wil weten kan een bezoek brengen aan de winkel aan de Schoutstraat 27 in Gorinchem of de website www.bliekoptiek.nl. Volg ze ook op Facebook en Instagram.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie