Mike bij de nieuwe productenlijn.
Mike bij de nieuwe productenlijn. Eline Lohman
Advertorial

Nieuw bij Kapsalon Kamsteeg: productlijn O&M

Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Kapsalon Kamsteeg aan de Buitendams in Hardinxveld-Giessendam is overgestapt naar een nieuwe, exclusieve productlijn: O&M. Deze vegan lijn met producten voor haar en huid heeft volop aandacht voor het milieu.

door Eline Lohman

Drie weken geleden stapte Kapsalon Kamsteeg over van twee uitgebreide productlijnen naar één luxe productlijn, O&M. Zo vertelt Mike Kwakernaat, medewerker van de salon. ,,We wilden wat meer exclusiviteit bieden aan onze klanten en daarom hebben we deze lijn geïntroduceerd. Een vegan lijn, die niet op dieren getest is en waarbij schadelijke stoffen vervangen zijn door natuurlijke ingrediënten. Dat vinden wij belangrijk. We hebben een kleur-, verzorging- en stylinglijn van O&M. De producten zijn fijn voor het haar en de huid, juist doordat er geen schadelijke stoffen in zitten. Bovendien zijn de verpakkingen recyclebaar.” 

Kapsalon Kamsteeg is de enige salon in de regio die O&M verkoopt. Van conditionerspray en wax tot en met olie en shampoos - er is voor iedereen wat wils. Er wordt volgens Mike vaak begonnen met een standaard detox shampoo en daarna gaan klanten verder naar een andere shampoo, die zich specifiek richt op de persoon. ,,Dat is het mooie van O&M: je kunt je eigen verzorgende routine zoeken met de producten. De nieuwe lijn wordt goed ontvangen. Dat merkten we al tijdens de testperiode. Mensen vinden het fijn dat er voor ieder haar- en huidtype een passend product is. En ze vinden het mooi dat het een meer luxe lijn is: je krijgt een luxe beleving door de producten. Die overigens allemaal niet geparfumeerd ruiken, doordat er een natuurlijke basis is gebruikt. Daaruit blijkt maar weer dat er geen schadelijke stoffen in zitten. Ook fijn voor mensen met een allergie voor haarverf; in samenspraak met ons kunnen ook zij de producten van O&M veelal gebruiken, zonder een allergische reactie te krijgen.” 

Klanten van Kapsalon Kamsteeg in Hardinxveld-Giessendam sparen met een puntensysteem voor korting. Zo kunnen zij op de producten van O&M vijf euro korting krijgen.

advertentie