In Expert Dukel is ruimte gemaakt om duurzaam wonen en leven onder de aandacht te brengen.
In Expert Dukel is ruimte gemaakt om duurzaam wonen en leven onder de aandacht te brengen. Expert Dukel
Advertorial

Warm nieuws van Expert Dukel

22 september 2022 om 16:33 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Op zaterdag 29 oktober opent in Hardinxveld-Giessendam de nieuwe Wellheat Shop waarmee infraroodverwarming breed wordt gepresenteerd. In de winkel van Expert Dukel is flink ruimte gemaakt om duurzaam wonen en leven onder de aandacht te brengen. Want wie minder gas wil verbruiken of gasloos wil wonen, ontkomt niet aan gasloze infraroodverwarming. Anita Brouwer: ,,Met onze Wellheat Shop maken we infraroodverwarming beschikbaar en bereikbaar voor iedereen.”

Nu de gasprijzen de pan uitrijzen is het voor vrijwel iedereen zaak om na te denken over kostenreductie. Infraroodverwarming is een snelle en efficiënte manier om je energienota drastisch te verlagen. En omdat deze stekkerproducten een mooie aanvulling zijn op het bekende aanbod van Expert, biedt Dukel in Hardinxveld een breed assortiment – louter kwalitatieve - infraroodproducten aan.

ALTERNATIEF Van metaalpanelen en spiegels tot handdoekdrogers, krijtborden, glaspanelen, fotopanelen, verplaatsbare zuilen en torens en panelen met Ledverlichting. Te veel om op te noemen. Infraroodverwarming als een bereikbaar en betaalbaar alternatief voor gasverwarming. ,,De torenhoge gasrekening is voor veel mensen een trigger om snel over te stappen naar een alternatief. Doordat je met infrarood de warmte in je huis goed en decentraal kunt sturen, kun je je energienota ook beter sturen.”

De medewerkers van Expert hebben inmiddels allemaal een intensieve training gevolgd in het Wellheat Infrarood Experience Home in Drachten. Anita Brouwer: ,,Infrarood is - zoals wij dat zeggen - een adviesproduct. Net als bij de introductie van de smartphone heeft infraroodverwarming uitleg nodig. Hoeveel panelen heb ik in huis nodig?” Welk vermogen is in welke ruimte relevant? Waar moeten ze staan of hangen? Wat is het verbruik? Welke producten passen bij mijn persoonlijke situatie? Door de training en opleiding weten onze medewerkers van de hoed en de rand en kunnen onze klanten daarmee een passend advies geven. En daarbij worden we ondersteund vanuit Wellheat in Drachten. Zij vervolgt: ,,De aankoop van infraroodproducten is één ding. En doordat we de installatie in eigen beheer kunnen uitvoeren, hebben onze klanten een streepje voor. In onze winkel vertellen we je hier graag meer over.”
Info: Anita Brouwer, 06-25404477.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie