Afbeelding
www.pixabay.com/USA-Reiseblogger

Het Kompas zoekt journalistiek talent

22 september 2022 om 16:19 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Weet jij wat er speelt in Sliedrecht/Hardinxveld? Vind je het leuk daarover te schrijven en daar nog voor betaald te krijgen ook? Meld je dan aan als freelance journalist voor Het Kompas!

We zijn op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in de Sliedrechtse/Hardinxveldse samenleving en goed onder woorden kunnen brengen wat hier allemaal gebeurt. Interviews met Sliedrechters/Hardinxvelders, reportages van evenementen, nieuwsverhalen, sport, kunst, politiek, historische verhalen… Kortom, alles wat de lezers van Het Kompas - zowel digitaal als op papier - graag willen lezen over hun dorp.

Leeftijd speelt geen rol en iedereen kan in aanmerking komen: van student tot gepensioneerde. Het belangrijkste is dat je graag schrijft en de Nederlandse taal goed beheerst.

Wil jij onze collega worden en aan de slag gaan voor Het Kompas? Stuur dan een mail met je motivatie en je cv naar kompas.hardinxveld@bdu.nl En wie weet staan jouw artikelen binnenkort op hetkompashardinxveld-giessendam.nl, op Instagram, Facebook en LinkedIn. Én natuurlijk in de papieren editie van Het Kompas!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie