Rianne en Peter de Rover: ,,Lokaal is voor ons erg belangrijk."
Rianne en Peter de Rover: ,,Lokaal is voor ons erg belangrijk." Autobedrijf P. de Rover
Advertorial

Autobedrijf P. de Rover bestaat 45 jaar en viert dat 1 oktober

28 september 2022 om 17:10 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Autobedrijf P. de Rover bestaat 45 jaar en viert dat zaterdag 1 oktober. Om te benadrukken dat de koffie altijd klaar staat, is er nu onder andere een echte Barista aanwezig. Ook kan ieder die dat wil Jos de Rover de hand drukken. Hij gaat officieel met pensioen. Zoon Peter nam de laatste jaren al de honneurs waar.

door Neeltje van Triest

Mede-eigenaar en echtgenote van Peter, Rianne de Rover, is druk aan het regelen. Enthousiast vertelt ze: ,,Mijn schoonvader Jos is de garage in 1977 gestart. In eerste instantie vanuit een schuurtje aan de Boorstraat en iets later in het huidige pand. Toen er meer klandizie en schadeherstel bij kwam, hielp zijn vader Piet hem mee in het bedrijf. Later kwam broer Herman er ook bij. Peter begon eind jaren 90 hier in het autobedrijf als monteur en nu helpen onze kinderen ook regelmatig mee. Ze poetsen auto’s, helpen bij de administratie of maken de werkplaats mee schoon. Leuk om de vierde generatie in het familiebedrijf te zien’’.

PERSOONLIJK CONTACT Autobedrijf P. de Rover is een bescheiden onderneming die af en toe social media inzet, maar het voor het grootste deel toch gaat voor persoonlijk contact en goede service. Wie een gebruikte auto of bedrijfsbus zoekt, kan kijken wat op voorraad is, of een gespecificeerde zoekopdracht geven. Daarnaast verzorgt men schadeherstel, onderhoud en reparatie en worden in een goed uitgeruste werkplaats APK-keuringen en andere werkzaamheden verricht. 

Autobedrijf P. de Rover is een universeel autobedrijf met occasions en zelfs nieuwe auto’s in het aanbod en waar onderdelen van de meest uiteenlopende merken te bestellen zijn. Ook kent men een gecertificeerde airco-service.

OPEN DAG De open dag op zaterdag 1 oktober tussen 9.30 en 13.30 uur is bedoeld voor alle vaste klanten. Zij worden stuk voor stuk uitgenodigd om even gezellig binnen te lopen voor een praatje. De invulling van de dag wordt voor het grootste deel duurzaam verzorgd door bedrijven uit de regio. Het hapje en drankje door een cateraar uit de buurt, de tenten van een onderneming vlakbij en ga zo maar door.

Rianne: ,,Lokaal is voor ons erg belangrijk. Daar staan we ook voor en willen dat graag uitdragen naar de klant. We zijn een echt familiebedrijf en houden van persoonlijk contact. We waarderen al onze klanten die soms ook meer dan veertig jaar terugkeren en dit benadrukken we graag onder het genot van een hapje en een drankje. Als klanten met de auto willen komen, graag de auto op de carpool (bij de mcDonalds) parkeren. Men is welkom!’’

Autobedrijf P. de Rover, Buitendams 473-A, Hardinxveld-Giessendam. Telefoon 0184-612307 of www.autobedrijfpderover.nl

Foto van de beginjaren bij Autobedrijf P. de Rover
Piet de Rover in 1989
Piet de Rover
Het huidig garagebedrijf
Altijd staan auto's voor de verkoop te glimmen bij Autobedrijf P. de Rover
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie