Afbeelding
Sluimer Schoenen

Gezicht van de Zaak: Marja Sluimer

19 oktober 2022 om 17:55 Zakelijk

Of het nu om een winkel gaat of een bedrijf in een kantoorpand, iedere onderneming heeft wel een boegbeeld. Zo iemand waarvan iedereen weet: die hoort bij dát bedrijf. Zo’n bekende Sliedrechter of Hardinxvelder – want dat zijn het – mag je met recht ‘het gezicht van de zaak’ noemen. In deze rubriek komt zo iemand aan bod. Dit keer is dat Marja Sluimer, van Sluimer Schoenen op het Burgemeester Winklerplein in Sliedrecht.

Wat is uw favoriete plek in Sliedrecht? ,,Bij de rivier en het groen zoals bijvoorbeeld aan de Adriaan Volkersingel en langs de Tiendweg.

Als u nog eens ander werk zou moeten doen, wat zou dat zijn? ,,Ik denk op kantoor of iets met ouderen.

Wat zijn uw favoriete schoenen? ,,Hopelijk mag ik er meerdere noemen? Op dit moment sneakers van ECCO en NeroGiardini en beige veterboots van GABOR.”

Hoe ziet uw droomvakantie er uit? ,,Héérlijk in het warme Zuid-Europa. De natuur, het klimaat, het strand en de culinaire gebruiken zijn voor mij volop genieten.”

Waar mogen ze u voor wakker maken? ,,Voor meerdere dingen. Dat kan onder andere zijn voor heerlijk Italiaanse pasta of een visgerecht, maar ook gezellig samenzijn of een uitje met onder andere met mijn man, kinderen en kleinkinderen.”

Wie zou u nog wel eens een paar schoenen willen verkopen en waarom? ,,Niet aan een bepaald iemand eigenlijk. Het mooie is namelijk dat elke klant voor mij speciaal is.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie