Erik van Noordenne bovenin de timmerhal.
Erik van Noordenne bovenin de timmerhal. Bouw- en Inframensen
Advertorial

Opleidingsbedrijf Bouw- en Inframensen nodigt iedereen uit voor open huis en open dag

23 november 2022 om 16:18 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Ze zijn trots op hun compleet vernieuwde opleidingsbedrijf Bouw- en Inframensen aan de Griendaak 5 in Hardinxveld, waar jongeren werken en leren om uiteindelijk een prachtige baan te vinden in de bouw en de infra. Directeur Erik van Noordenne nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen.

Bij Bouw- en Inframensen Zuid-Holland Zuid (voorheen Bouwschakel) worden jongeren opgeleid tot vakmensen, die werkzaam zijn op alle gebieden in de bouw en de infrasector. De praktijkgerichte MBO-opleidingen zijn er voor niveau 1 t/m 4 in de vorm van een BBL- en BOL-opleiding. Jongeren gaan meteen aan de slag bij een erkend leerbedrijf, verdienen geld of ontvangen een stagevergoeding en, belangrijk, halen hun diploma. ,,We werken samen met het ROC da Vinci College”, licht Erik van Noordenne toe. ,,De praktijkopleiding wordt gevolgd bij ons en het ROC da Vinci College verzorgt, samen met ons, de theorie. Verder bieden we ook de combi BOL-BBL niveau 4 opleiding, voor MBO+.”

TROTS Hij is met recht trots op het vernieuwde pand. ,,We bestaan nu bijna 40 jaar en zijn qua branche uniek met 36 opleidingsplekken in het hele land. Bij onze opleiding in Hardinxveld en Dordrecht zijn 180 bouw- en infrabedrijven aangesloten en daardoor kunnen wij onze leerlingen heel goed matchen. Een groot infrabedrijf of een wat kleiner bouwbedrijf; het maakt dat leerlingen op de voor hen juiste plek terechtkomen.” Een gouden regel is dat wat je zelf zegt, je ook in praktijk moet brengen. Het was dan ook hoog tijd om het pand van onder tot boven aan te pakken, te moderniseren en toekomstbestendig te maken. 

Op donderdag 24 november wordt de leeromgeving officieel geopend in het bijzijn van genodigden. ,,Op vrijdag 25 november houden we open huis”, vertelt Erik enthousiast. ,,Iedereen uit Hardinxveld en Sliedrecht is van harte welkom om in de vroegere Bouwschakel te komen kijken. Kom gewoon binnenlopen, er is koffie met wat lekkers en je krijgt een rondleiding door ons prachtige pand. Op zaterdag 26 november houden we onze open dag voor toekomstige leerlingen, die een mooie carrière in de bouw en infra wacht. Van harte uitgenodigd!”

Voor tijden en info over het open huis en de open dag: zie de advertentie in deze krant.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie