Afbeelding
Antilope Outdoor

Buitenfair Antilope Outdoor in Alblasserdam

1 juni 2023 om 10:29 Zakelijk

ALBLASSERDAM Antilope Outdoor houdt zaterdag 3 juni weer de leukste buitenfair van Nederland. Ruim 25 organisaties gaan de aanwezigen alles vertellen over leergebruik, draagcomfort en technische details. Meindl en Merrell komen met wandelschoenen, Stanley met de best isolerende flessen, Victorinox slijpt uw (zak)mes weer helemaal scherp en Bynolyt haalt het leven nog dichterbij met de beste verrekijkers. Eva zorgt met haar team voor een lekker broodje, koffie, thee en fris. De barbecue staat aan en de ijscoboer is aanwezig met het beste schepijs uit de polder. 

Zoek alle antilopen in het bos en verdien 10% korting op aankopen bij Antilope Outdoor. Nu gelijk de beste koopjes scoren? Kom dan langs bij de kraam en ga voor 40% korting op een paar bergschoenen! Vergeet niet schoenen of G-1000 producten mee te nemen voor een gratis onderhoudsbeurt.

Kom kennis uitwisselen, tips opdoen en genieten van een verzorgt Outdoorcafé. ,,Wij vinden het gezellig en zien u graag op de Beter naar Buiten Fair!” Meer informatie op www.beternaarbuiten.nl 

  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie