Afbeelding

Veel waardering voor zorg bij De Lange Wei in Hardinxveld-Giessendam

26 maart 2024 om 10:18 Zorg

HARDINXVELD-GIESSENDAM De Lange Wei scoorde opnieuw hoog in het tevredenheidsonderzoek onder medewerkers en cliënten.  De cijfers zijn naar voren gekomen uit drie tevredenheidsonderzoeken: bij het tevredenheidsonderzoek onder de bewoners in de drie verpleeghuizen van de organisatie werd gemiddeld een 8,6 gegeven. De cliënten in de thuiszorg gaven maar liefst een 9,1.

De medewerkers binnen de organisatie beoordeelden de werksfeer met een gemiddelde van een 8,4. Hiermee scoort de De Lange Wei ver boven het landelijk gemiddelde. Die hoge waardering raakt bestuurder Sander van IJsseldijk: ,,De waardering was al ver boven het landelijk gemiddelde, dat er nu nog hoger gescoord is, is een groot compliment voor alle medewerkers bij De Lange Wei.” Als bestuurder staat Sander van IJsseldijk midden in de organisatie en is hij een vertrouwd gezicht binnen de verschillende locaties van De Lange Wei. Dat de geboden zorg hoog gewaardeerd wordt, vindt hij dan ook niet verrassend: ,,Ik was niet zozeer verrast over de positieve waardering, wel was ik verrast dat het nóg hoger kon. Het raakt me en maakt me heel dankbaar richting alle medewerkers.”

Het resultaat is vooral behaald door de manier waarop de zorg geboden wordt: ,,Kwaliteit is een breed begrip. De kwaliteit van zorg is belangrijk, maar het contact met mensen is nog veel belangrijker; het zijn de relaties die hier ontstaan, de verbinding die van mens tot mens gemaakt wordt. Ik zie dit in de manier waarop medewerkers contact hebben met cliënten, bewoners en elkaar. De schitterende uitslagen bevestigen dit, er wordt hier gezien waar het écht omdraait. Deze wederzijdse waardering gun ik iedereen.”

De Lange Wei biedt zorg op meerdere locaties, waaronder de Rembrandthof in Boven-Hardinxveld.

advertentie
advertentie