online collectebus
online collectebus intern

Hersenstichting gaat online

Zorg

H’VELD-G’DAM Van 1 tot en met 6 februari vindt de 25e Hersenstichting collecteweek plaats. In Hardinxveld-Giessendam gaan jaarlijks 100 collectanten op pad voor de Hersenstichting, maar vanwege de lockdown heeft de Hersenstichting besloten om nu niet huis-aan-huis te collecteren, maar de collecte volledig online te laten verlopen. De gezondheid van iedereen staat nu voorop.

1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Een hersenaandoening, zoals een hersenbloeding, zet het leven op zijn kop. Van patiënten, maar óók van de mensen in hun omgeving. En waar de Hersenstichting zich echt zorgen om maakt: hersenaandoeningen zijn hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. 

Ruim 4 miljoen mensen hebben een hersenaandoening, denk aan dementie, parkinson, een beroerte, depressie of hersenletsel na een ongeluk. En het aantal mensen met een hersenaandoening zal tot 2040 explosief stijgen. Samen kunnen we het stoppen. De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. Ze investeren in veelbelovende en baanbrekende oplossingen om hersenaandoeningen te voorkomen, af te remmen of te genezen. 

Meehelpen kan door zelf online collectant te worden en een collectebus aan te maken of door een donatie te doen in de online collectebus van de Hersenstichting. https://hersenstichting.digicollect.nl/hersenstichting-nederland.

Info: www.hersenstichting.nl

Ook is het mogelijk om een gift over te maken t.n.v. Hersenstichting in Den Haag
NL18 INGB 0000 000 860.

advertentie
advertentie