Syndion is op zoek naar nieuwe collega’s.
Syndion is op zoek naar nieuwe collega’s. www.pixabay.com/kingmaphotos

Speeddaten bij Syndion in Dordrecht; op zoek naar nieuwe collega’s in de gehandicaptenzorg

18 maart 2023 om 11:50 Zorg

DORDRECHT Op zoek naar een baan in de gehandicaptenzorg? Syndion is op zoek naar nieuwe collega’s. Daarom houdt deze zorgaanbieder voor mensen met een beperking in maart elke woensdag en vrijdag speeddates in Dordrecht. Een laagdrempelige manier om kennis te maken met de vele mogelijkheden bij Syndion. 

,,Wij zijn benieuwd naar jouw wensen”, vertelt Karen, recruiter bij Syndion. ,,Daarom nodigen we je graag uit op een speeddate. Hier krijg je de kans om ons te overtuigen dat we jou graag verwelkomen als collega in één van onze teams. We kijken uit naar kandidaten met een afgeronde zorgopleiding op niveau 3 of 4. Als je al enige werkervaring hebt in de (gehandicapten)zorg is dat fijn, maar het is beslist geen must. Wij zijn benieuwd naar jouw wensen. Wij maken ze graag mogelijk.”

Zin in een date met Syndion? Een afspraak is zo gemaakt. Dat kan namelijk door een appje te sturen naar Karen, recruiter bij Syndion. Zij neemt dan contact op voor het maken van een afspraak. Het appje kan gestuurd worden naar: 06-14843188.

OVER SYNDION 

Syndion is een zorgaanbieder die mensen met een beperking ondersteunt zodat zij op hun eigen manier kunnen deelnemen aan de samenleving en zelf keuzes kunnen maken.

De vraag van de cliënt is bepalend voor het aanbod van Syndion. Syndion biedt ondersteuning bij wonen, scholing en dagbesteding in drie regio’s: Drechtsteden, Alblasserwaard en het Rivierengebied.

www.syndion.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie