Het grote TV scherm voor Tiendwaert
Het grote TV scherm voor Tiendwaert Dick de Jong

Vrienden schenken groot digitaal beeldscherm aan Tiendwaert

18 september 2023 om 09:26 Zorg

HARDINXVELD-GIESSENDAM Dankzij bemiddeling van de Stichting ‘Vrienden van Tiendwaert en Judith Leysterhof’ werd 14 september een groot digitaal beeldscherm overhandigd aan deTiendwaert. Kringloop De Cirkel stelde een royaal bedrag beschikbaar en sponsorden BMN De Klerk (inpassing in de wand) en Expert Dukel (korting op levering en installatie). 

Zorg- en wooninstellingen als de Tiendwaart in de Peulen in Hardinxveld-Giessendam zijn voor een deel afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Echter die worden schaars, nu de hele samenleving een beroep op hen moet doen. Door de aanschaf van het beeldscherm kunnen zaken voor de bewoners worden getoond zonder dat hier veel menskracht voor nodig is. 

De Stichting Vrienden is destijds opgericht om gelden te generen voor voorzieningen die niet vallen binnen de reguliere financiering van de gezondheidszorg. Dankzij aanvragen bij instellingen die gelden beschikbaar stellen aan goede doelen, kunnen deze aankopen wel worden gedaan. En kon tijdens een feestelijke bijeenkomst de nieuwe aanwinst worden overhandigd en direct uitgeprobeerd. Bij de Lionsclub Alblasserwaard Tablis loopt nog een aanvraag voor een aanvullend bedrag. 

Interesse in het doen van schenkingen aan de Stichting Vrienden om soortgelijke voorzieningen mogelijk te maken? Of donateur worden van de Stichting wil worden? Meer informatie is beschikbaar via aj.vannoordenne@gmail.com.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie