Seizoen 2018/2019 OKK weer van start

20 augustus 2018 om 11:29 Sport/sport Deel je nieuws

Na een zomerse onderbreking van 6 weken hervat gymnastiekvereniging OKK de lessen op maandag 27 augustus. Het belooft een mooi seizoen te worden met veel bijzondere activiteiten. De club viert namelijk haar 100-jarig bestaan, wat groots gevierd zal worden.

Zo organiseert de jubileumcommissie van OKK diverse spannende evenementen, te beginnen met een sportsymposium op 5 oktober. Daarnaast komen de landelijke NK-springwedstrijden naar Hardinxveld, zijn er uitstapjes voor alle leden, is er een tentoonstelling in museum de Koperen Knop en een grote jubileumvoorstelling in juni 2019. Meer nieuws en informatie over het jubileumjaar volgt in de loop der maanden.

Eerst maar eens beginnen met het opbouwen van de conditie, het lichaam weer in vorm krijgen en met elkaar genieten van alle leuke sportlessen! Want vanaf maandag gaan we weer van start met turnen, jazzdans, steps, aerobics, BBB, trim, kleutergym, yoga, peuter- en kleutergym, freerunning en alle andere actieve lessen.

Kijk voor een overzicht van alle lessen op de website van OKK. De eerste twee lessen zijn altijd gratis proeflessen. Voor informatie en vragen is OKK te bereiken via info@okkhardinxveld.nl. 

advertentie
advertentie