Uitleg tijdens het toernooi
Uitleg tijdens het toernooi Wilma Bakker

OKK'70 organiseert een open trefbaltoernooi op vrijdagmiidag 26 oktober

9 oktober 2018 om 10:53 Sport/sport Deel je nieuws

Op vrijdag 26 oktober 2018 organiseert volleybalvereniging OKK'70 een open trefbaltoernooi voor kinderen van 7 tot 15 jaar.

"Daar sta je dan, een directe confrontatie met de tegenstander en na het fluitsignaal kan de wedstrijd dan eindelijk beginnen. Je volgt de bal, duikt weg, een sprong opzij en je hebt hem gevangen! Het is nu jouw beurt, een kans om je tegenstander af te gooien, op een haar na weet het doelwit de bal te ontwijken. Maar dan? Dan plots voel je een tik op je rug, afgegooid, over en uit, gelukkig mag je vanaf de achterlijn proberen om je een weg terug te vechten in de strijd om samen met je met je teamgenoten te spelen voor de winst!"

Durf jij ook de uitdaging aan? Win jij met jouw team de felbegeerde TrefbalTrofee? Meld je dan (individueel of samen met een vriend/vriendin) aan om de strijd aan te gaan.

Het toernooi zal plaats vinden in sporthal de Wielewaal in Hardinxveld-Giessendam op vrijdagmiddag 26 oktober. Vanaf 14:00 zal de strijd losbarsten en zo zullen er gedurende de gehele middag verschillende wedstrijden gespeeld worden.

Open trefbaltoernooi 
Wat: Trefbaltoernooi in teams
Wie: voor iedereen van 7 tot 15 jaar (ook voor niet-leden)
Wanneer: 26 oktober 2018
Tijd: 14:00 (zaal open om 13:30) tot 17:00
Waar: Sporthal de Wielewaal
Kosten: Gratis

Meedoen? Meld je individueel of met een vriend(in) voor 13:45 bij de wedstrijdtafel in de sporthal of geef jezelf vooraf op via het volgende e-mailadres: jc@okk70.nl

advertentie
advertentie