Deelcafé De Buurman over #delenverweg

25 oktober 2018 om 10:17 lokaal Deel je nieuws

Heb je deze maand ook koffie gedronken bij De Buurman? Dan heb jij hoogstpersoonlijk meegeholpen aan de mooie gift van €1.500,- die we kunnen doen aan Wim & Daniëlle van Agua Viva in Brazilië!

Deelcafé De Buurman wil zowel dichtbij als ver weg een goede buur voor de ander zijn. Dichtbij doen we dat door een warm welkom, oprechte aandacht, écht goede koffie van onze barista's, dagverse taarten, overheerlijke spelt-tosti's en een hand vol mooie activiteiten. We willen met het koffiehuis een warme ontmoetingsplaats creëeren waar inwoners van Hardinxveld zich thuis voelen. Waar mensen samen kunnen optrekken, waar nieuwe lokale ideëen ontstaan en waar het elke dag een klein feestje is om langs te gaan. Zo komen mensen tot bloei in een omgeving die naar hen omziet!

Maar ook ver weg proberen we een verschil te maken. Door te delen! #delenverweg noemen we dat: onze volledige (!) horeca-opbrengst komt maandelijks ten goede aan projecten van Hardinxvelders 'ver weg', in dit geval in Brazilië bij het sociale project van Agua Viva:

https://www.facebook.com/ComunidadeAguaVivaNl/

Dus deze week nog zin in koffie? Neem je buurman of buurvrouw mee, kom lekker genieten van al het lekkers én van de wetenschap dat je met elke euro rechtstreeks bijdraagt aan de ontwikkeling van sociale projecten over de hele wereld!

ps: wist je dat we op deze manier al € 41.000,- hebben kunnen doneren in iets meer dan 2 jaar? Kijk eens op de projectenpagina voor het overzicht, of stuur zelf een sponsorverzoek in!

http://www.deelcafedebuurman.nl/projecten

advertentie
advertentie