Cursus voor kinderen met broer of zus met beperking

9 februari 2018 om 07:22 lokaal

H'VELD-G'DAM Als je een broer of zus met een beperking hebt, vind je het misschien moeilijk om over hem of haar te praten. Of vraag je je af waarom hij of zij anders doet? Je bent niet de enige! Dat leer je in de cursus Speciaal voor mij.

De cursus Speciaal voor jou is voor broertjes en zusjes (brusjes) in de leeftijd van 8 tot 12 jaar (groep 6 t/m 8) van kinderen met een beperking en/of autisme. In de cursus kunnen zij praten over hun bijzondere thuissituatie. De cursus wordt georganiseerd door MEE Plus regio Alblasserwaard/Vijfheerenlanden.

De cursus start op donderdagmiddag 1 maart in Hardinxveld-Giessendam bij Servanda Stichting Welzijn, Scheldestraat 1. Inloop vanaf 14.30 uur, aanvang om 15.00 uur. Elke cursusbijeenkomst duurt tot 16.00 uur. De vervolgdata zijn: 8, 15 en 22 maart. Op 29 maart is er een ouderbijeenkomst.

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op met het Servicebureau van MEE Plus, 0183 69 16 00, of stuur een e-mail naar servicebureau@meeplus.nl. Er kunnen minimaal zes en maximaal acht kinderen deelnemen aan deze cursus. Deelname aan de cursus is gratis.

advertentie
advertentie