Bijeenkomst: 'Was vroeger alles beter?'

11 februari 2018 om 14:12 lokaal Deel je nieuws

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De Transparante partij voor Algemeen Belang (T@B) organiseert op donderdag 15 februari 2018 een gezellige ouderenmiddag. In de zaal van de Peulenhof gaat de lokale partij graag met u in gesprek over het thema; 'Was vroeger alles beter?'. "Wij willen graag luisteren naar uw verhalen over vroeger. Was vroeger inderdaad alles beter? En kunnen we met de ervaring van toen, de toekomst beter maken?", zegt T@B-lijsttrekker Kor Nederveen.

Leuke foto's
Onder het genot van een gratis kopje koffie of thee gaan kandidaten van de T@B-kieslijst in gesprek met ouderen. Om in de sfeer van vroeger te komen, laat de T@B u deze middag leuke foto's zien.

Gratis ouderenmiddag
De bijeenkomst wordt georganiseerd van 14.00 uur tot 16.00 uur, in de zaal van De Peulenhof, aan Venusstraat 1a in Hardinxveld-Giessendam. Om 14.00 uur gaat de zaal open en om 14.30 uur opent T@B-lid André Hoedelmans de middag met zijn verhaal over vroeger. De toegang, koffie en thee zijn gratis. Aanmelden is niet nodig, u kunt op elk moment binnen lopen. De T@B hoopt dat u op donderdag 15 februari ook uw verhaal komt vertellen! 

advertentie
advertentie