Nieuwe prijzen Woord en Daad koffie

15 februari 2020 om 21:09 Economie Deel je nieuws

Woord en Daad en Kaars Koffie zorgen samen voor kwaliteitskoffie, waar u dagelijks van kunt genieten. Met de aankoop van deze koffie ondersteunt u het ondernemerschap van boeren in o.a. Nicaragua. Samen willen we het ondernemerschap van arme koffieboeren stimuleren, omdat alleen op die manier duurzame ontwikkeling tot stand komt. De verkoopprijs van de Woord en Daad koffie bleef lang ongewijzigd. Vanwege een recente stijging van grondstofkosten zijn de verkoopprijzen van koffie aangepast. De actuele prijzen zijn als volgt: snelfilter koffie (500 gram): € 6,25 en koffiebonen (500 gram): € 7,25.

 

Als de prijs niet aangepast werd, zou Woord en Daad minimaal gaan overhouden aan de verkochte pakken koffie. Woord en Daad wil ervoor zorgen dat de marge op koffie goed blijft, zodat de koffieverkoop een blijvende bron van inkomsten vormt. Zo kunnen we blijven werken aan duurzame ontwikkeling voor koffieboeren en drinkt u koffie met een prettige nasmaak!

 

Naast de koffieprijzen zijn o.a. de prijzen van de postzegels aangepast. Kijk voor een actueel overzicht op woordendaad.nl/producten.

Verkooppunt: Lia Eskes, Schapedrift 53 en Bep van Dieren Peulenlaan 51

 

advertentie
advertentie