Hardinxveld maakt zwakke start na rust goed en stijgt op ranglijst

10 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

.

H’VELD-G’DAM - Hardinxveld heeft dankzij een sterk optreden na rust in de uitwedstrijd tegen VVAC een sprong op de ranglijst gemaakt en zich als subtopper genesteld achter koploper Stedoco

Nadat VVAC in de derby na een klein half uurtje op voorsprong was gekomen kwam Hardinxveld kort voor de rust langszij. Uit een vrije trap van Michel Roza kopte Richard Zwakhals de gelijkmaker binnen. De ploeg van trainer Jan Kroos herstelde zich in de tweede helft van de zwakke start. Een veel scherper Hardinxveld liep in de eerste tien minuten na de rust uit naar 1-3, via de sterk spelende verdediger Robert Bezemer en Leon Kazer. De tot dan toe ongeslagen thuisclub raakte in totaal tweemaal de lat. Hardinxveld had minder pech met de lange trap. Invaller Wouter Romeijn krulde met een verdekt schot de bal van afstand in de verre hoek. De wedstrijd was met deze 1-4 beslist, maar Eelke Kraaijeveld bracht in de slotminuut de eindstand nog op 1-5 met een vrije trap in de bovenhoek.