Slechte week voor teams TTV Drivers

24 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - De teams van Drivers hebben geen beste prestaties geleverd de afgelopen week. Bij de senioren speelde team 1 bij Docos en verloren daar met 6-4. Richard van Velzen won twee sets, Adriaan van Vliet één set en Niels Meerkerk won geen van zijn partijen. Het dubbel zorgde voor het vierde punt.

Team 2 speelde uit bij VCS 3 en verloor met 7-3. Leo van Velzen won twee sets, Eef Schouten won er één en Marco van de Have scoorde niet. Team 3 speelde uit bij Shot 65 8 en behaalde een kleine overwinning (4-6). Jan Willem Loeve won al zijn sets, Wouter Boer pakte er twee en Leen Rietveld wist één set te winnen.

Team 4 speelde thuis tegen Dordrecht 15 en haalde een nette overwinnen binnen door met 9-1 Dordrecht te verslaan. Damir Avdic en Mario van Strien wonnen drie sets, Raymond de Wit twee en ook het dubbel werd gepakt. Team 5 bracht het er niet zo best van af door met 7-3 te verliezen van MTTV 7. Henk Blom en Gert Rietveld wonnen elk een set. Het derde punt werd behaald in het dubbel.

Bij de hoogste teams van de junioren ging het niet veel beter. Team 1 verloor met 4-6 van TOV 1 en team 2 verloor met 3-7 van Combat 1. Het derde team behaalde een nette zege op MTTV 2 door met 7-3 te winnen. Team 4 boekte een nipte overwinning van 6-4 tegen SNS 2. Team 5 won met forse cijfers van SNS 3: 9-1. Ook het zesde team 6 kwam tot een overwinning en wel tegen Serve 71 5: 8-2. Team 7, die dit jaar voor het eerst competitie speelt, wist geen punt te scoren tegen Dordrecht 10.

advertentie
advertentie