Sfeerboutique Roos opent deuren

24 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

Gerdien en Willianne kochten afgelopen zomer twee cabines en die werden omgetoverd tot een prachtige boutique. De witte en lichtgrijze tinten van het interieur zijn geheel eigentijds. De twee onderneemsters in dop hebben het styleren in hun vingers. In de winkel kunnen de bezoekers tal van ideeën opdoen. ,,We hebben leuke betaalbare cadeautjes variërend tussen €5,- en €10,-” vertelt Willianne. ,,Naast de woonaccessoires hebben we ook douchegel, bodylotion en zeep in onze shop.

H’VELD-G’DAM - Kransen, lampen, manden, fotolijsten, servies, glaswerk. Er zijn allerlei leuke woonaccessoires verkrijgbaar bij sfeerboutique Roos in Hardinxveld-Giessendam. Gerdien Roubos en Willianne Vogel hadden dezelfde droom; een eigen winkel runnen. Ze kregen in juli de kans om naast Tuincentrum Koos Ritmeester in het Kromme Gat een stuk grond te huren. Op 3 november houdt Roos open huis.

Daarnaast verkopen de dames op vrijdag en zaterdag boeketten bloemen. ,,In de nabije omgeving zit geen bloemist en het is leuk om voor het weekend een bosje bloemen in huis te halen,” stelt Gerdien. ,,Ik heb in een bloemenzaak gewerkt, dus we gaan de boeketten zelf op vrijdagmorgen maken. De boeketten bieden we met vaas en al aan.” Bij sfeerboutique Roos kunnen ook bruidsboeketten besteld worden. ,,We verzorgen desgewenst ook de corsages en de autoversieringen,” vertelt Gerdien. In een fotomap zijn de verschillende bruidswerkmogelijkheden te zien. ,,Natuurlijk zijn de wensen van het bruidspaar altijd bespreekbaar. Een huwelijk is ten slotte de mooiste dag van je leven en daar hoort een prachtig bruidsboeket bij,” vinden de dames.

Gerdien en Willianne verkopen ook meubels. In de showroom staat een witte eetkamertafel waarop allerlei woonaccessoires staan uitgestald. Verder zijn er fauteuils, kasten, dressoirs en side tables -op bestelling- verkrijgbaar bij Roos. ,,We willen een huiselijke sfeer creëren zodat iedereen zich hier thuisvoelt en lekker rond kan kijken. De naam ‘Roos’ is onlosmakelijk verbonden aan het feit dat we ook boeketten en bruidwerk aanbieden,” vertelt Willianne. ,,Over de naam waren we het samen snel eens. We hebben grotendeels dezelfde smaak en dat is bij de inkoop van onze artikelen wel handig,” zegt Gerdien lachend. Een bezoekje aan de sfeerboutique loont beslist de moeite en zeker in combinatie met een bezoekje aan het tuincentrum. ,,Daar kunnen de mensen planten voor zowel buitenshuis als binnenshuis kopen. ,,Wij hebben bloemen in ons assortiment, dus we zitten niet in elkaars vaarwater,” zegt Willianne.

Roos opent op donderdag 1 november haar deuren en houdt op zaterdag 3 november open huis. Alle bezoekers krijgen dan een kopje koffie of thee aangeboden. Elk bruidspaar dat op 1, 2 of 3 november een afspraak maakt om het bruidswerk te bespreken, krijgt ‘een waardevolle attentie’ aangeboden. Op de open dag ontvangen alle klanten een leuk presentje.

u Sfeerboutique Roos is geopend op woensdag en donderdag van 09.30-12.00 uur en 13.30-17.00 uur, op vrijdag van 09.30-12.00 uur en 13.30-20.00 uur, op zaterdag van 09.30-17.00 uur. Adres: het Kromme Gat 6 (op het terrein van tuincentrum Koos Ritmeester). Tel. 06-53691017 en Fax. 0184-615172.

advertentie
advertentie