Gehavend Hardinxveld blijft wederom steken op gelijkspel

21 november 2007 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Twee ploegen die voelden dat er wat te halen viel, fel voor de winst gingen en grote kansen wisten te creëren. Het gelijkspel hing in de lucht zondag in de thuiswedstrijd tegen DIOZ uit Zegge.

Hardinxveld moest ook deze wedstrijd beginnen met de nodige afwezigen door blessures. In de eerste helft ging het balbezit gelijk op, maar kreeg DIOZ de betere kansen. Beide keepers werden een paar keer getest, maar wisten met goede reddingen het doel schoon te houden. Na rust kreeg DIOZ in de 58ste minuut een vrije trap. Deze verdween via het hoofd van Pieter v/d Linden achter doelman Anton Advokaat: 0-1. Zes minuten later bracht Hardinxveld de score weer op gelijke hoogte. Tjardo van Tilburg breikte met een goede pass Mohammed Ghorbanzadeh, die de bal prachtig langs de keeper plaatste: 1-1.