Ouders van voetbalkinderen Totally Different ontvangen brief over zedenverleden trainer

12 december 2007 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Vooruitlopend op de publicatie in Het Kompas van woensdag 5 december heeft de 28-jarige voetbaltrainer van Totally Different een brief gestuurd naar de ouders van de voetballertjes. Hierin geeft hij uitleg over verontrustende verhalen over zijn verleden. Op minderjarige leeftijd maakte hij zich schuldig aan misbruik van een jonger kind. De trainer maakte dit niet eerder kenbaar aan de ouders. Met het oog op de publicatie in de lokale krant stuurde hij dinsdagavond alsnog een brief naar de ouders. Deze brief werd alleen verzonden naar de meest betrokken ouders. De 28-jarige man geeft namelijk niet aan alle teams - in totaal 11 - training.

De training van Derbystar, één van de teams waar de hoofdinitiatiefnemer van Totally Different training gaf, is afgelast. De negen jongens van Derbystar trainen doorgaans op donderdag.

Het volledige artikel over de hoofdinitiatiefnemer van Totally Different is woensdag 5 december verschenen op de website én in de krant. Zie kop: Besmet verleden voetbaltrainer.

* Op de foto: Eén van de locaties waar Totally Different traint is de gymzaal in Boven-Hardinxveld.

advertentie
advertentie