TIB de Groot levert service bij verwarmingsproblemen

23 januari 2008 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Matthias de Groot (26) sleutelt sinds 1 januari aan de weg met zijn eigen installatiebedrijf. Technisch Installatiebedrijf de Groot, kortweg TIB de Groot, is gevestigd aan de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam. De Groot vertelt over zijn dienstverleningspakket: ,,TIB de Groot speelt met zijn dienstverlening in op een consumentenbehoefte naar een snelle en persoonlijke service bij verwarmingsproblemen. Het dienstverleningspakket voorziet in de aanleg en het onderhoud van gas, water en centrale verwarming.”

Matthias de Groot heeft in de afgelopen tien jaar ruime kennis en ervaring opgedaan op het gebied van gas, water en verwarming. Bovendien is De Groot gediplomeerd op het gebied van service en onderhoud voor technische installaties. De Hardinxvelder is door zijn brede ervaring als storingsmonteur in de regio voor velen een bekend en vertrouwd gezicht.

Door de vele klantcontacten merkte de jonge ondernemer dat er behoefte is naar een snelle en persoonlijke dienstverlening bij problemen met technische installaties. ,,De invulling van deze behoefte blijft echter vaak achterwege,” meent De Groot. Hij vervolgt: ,,Daarbij vindt de klant een eerlijk advies en klantvriendelijkheid erg belangrijk bij het oplossen van de problemen. Deze behoefte probeer ik via TIB de Groot te vertalen in de dienstverlening.”

Een veilig gevoel

De veiligheid van een technische installatie is zeer belangrijk. In de praktijk blijkt echter vaak dat installaties helemaal niet zo veilig zijn als dat ze lijken. Ter voorkoming van onveilige situaties is het verstandig om deze installaties periodiek te laten controleren. Deze controle verkleint tevens de kans op storingen.

TIB de Groot biedt zijn klanten een onderhoudsabonnement aan. Dit abonnement voorziet in een periodiek onderhoud en een hulpdienst bij spoedgevallen. ,,Zo is niet alleen de veiligheid, maar ook een snelle en persoonlijke service gewaarborgd,” besluit De Groot.

advertentie
advertentie