Hardinxveld naar EO-jongerendag

14 mei 2008 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Ook dit jaar rijdt er weer een bus vanuit Hardinxveld-Giessendam naar stadion Gelredome in Arnhem. Ruim 32000 kinderen komen daar 14 juni bij elkaar om de E.O. jongerendag bij te wonen.

Het thema van deze dag is ‘Ondersteboven’ en bezoekers kunnen rekenen op een dag vol diverse sprekers, onvergetelijke verrassingen, de Ronduit Praise band en andere artiesten zoals Delirious, Starfield en Spacifix. De sprekers op deze dag zijn Kees Kraayenoord en Bram Rebergen. De EO-jongerendag begint om 9.30 uur, eindigt om 17.00 uur en wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos (bekend van ‘Jong en fataal’). De gratis kaarten zijn te verkrijgen via www.eo.nl/jongerendag.

Belangstellenden moeten de kaarten snel bestellen, want vol is vol. Dit geldt overigens ook voor de bus die om 7.30 uur zal vertrekken vanaf het N.S. station van Hardinxveld-Giessendam. Buskaarten zijn voor zestien euro te koop bij de familie Pille. Zij wonen op de Peulenstraat 192 en hun telefoonnummer is 0184-614067. Thuisblijvers hoeven niet volledig in zak en as te zitten, want zij kunnen het allemaal volgen op televisie. Nederland 2 zal live verslag doen van de dag.

advertentie
advertentie