Nieuwe toko voor gitaarliefhebbers

28 mei 2008 om 00:00 Nieuws

De Krijger is zelf muzikant en importeerde zijn eigen gitaren uit verschillende landen. Om de kosten wat te drukken bestelde hij destijds meer dan hij nodig had. De overgebleven gitaren plaatste hij op het internet en zo was zijn handel geboren.

H’VELD-G’DAM - Van je hobby je werk maken is waar veel mensen van dromen. Dick de Krijger heeft die droom gerealiseerd. Hij maakte van zijn hobby, muziek maken, zijn beroep. Aan de Rivierdijk in het vernieuwde pand van Van Loon heeft De Krijger een kantoorruimte en opslag waar hij verschillende merken en soorten gitaren verkoopt.

De Krijger is zelf een groot liefhebber en zijn ervaringen deelt hij graag met andere liefhebbers en muzikanten. ,,Dat is waar ik het meest van geniet”, aldus de muzikale ondernemer.

Door met een aantal vaste leveranciers te werken en door geen standaard merken te verkopen, wil De Krijger zijn klanten originele en unieke muziekinstrumenten aanbieden tegen een scherpe prijs. ,,Er is altijd een ruime voorraad aan akoestische-, semi-akoestische-, bas-, elektrische en jazzgitaren aanwezig. Maar ook alles op het gebied van gitaarversterking. Enkele merken zijn Keytone, Santander, Bakers en Le Marquis N.Y. De Les Paul-modellen zijn een specialiteit van de Gitaartoko. De prijzen variëren vanaf € 80,00 tot aan € 600,00. Dankzij een wereldwijd inkoopbeleid en het uitsparen van kosten aan een winkelpand kan ik de prijzen zo laag houden.”

Een groot deel van de verkoop verloopt via de website www.gitaartoko.nl, waarvoor geldt: ‘niet goed, geld terug binnen 7 dagen’. De levertijd bedraagt meestal slechts enkele dagen. Even uitproberen, voelen, horen, jammen kan ook in de showroom aan de Rivierdijk 31 in Hardinxveld-Giessendam. Openingtijden: maandag tot en met vrijdag 13:00 uur tot 17.00 uur. ‘s Avonds en op zaterdagen vanaf 11.00 uur alleen op afspraak via 06-12535851.

Meer informatie op www.gitaartoko.nl en via info@gitaartoko.nl.

advertentie
advertentie