‘Fashionaddict, shop till you drop’

17 september 2008 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Jules, een goedlopende kledingwinkel met Deense merken. Enthousiaste medewerksters helpen de klanten graag met het zoeken naar kleding. Malene Birger, Day, Remix Collection, Mart Visser, S’nob, Soaked en Supertrash, de winkel heeft het. De kleding kan nu ook via internet besteld worden. Bekend en bekeken?

Vier jaar geleden is Juliete Koster begonnen met haar winkel. Een vondst in Hardinxveld, want het bedrijf loopt goed. Eerst een agentschap in tassen en nu een winkel met Deense kleding. „Ik was aan het winkelen en kwam in een winkel waar ze allemaal Deense merken hadden en ik was helemaal verkocht. Alles wat ik aan trok, vond ik leuk. Zelf ben ik toen ook naar Denemarken geweest en daar was ik al helemaal verliefd geworden op de kleding”, vertelt Juliete.

Nu de winkel zo goed loopt heeft ze ook haar site julesfashion.nl online. „Ik wilde altijd heel graag dat mensen konden zien wat we in de winkel krijgen. Eerst konden mensen zich aanmelden voor post en stuurde ik de vaste klanten altijd de nieuwe dingen en leuke weetjes. Als er een nieuwe collectie is dan kan ik natuurlijk niet alles in een brief zetten, want er is zoveel. Dat is de reden dat ik ben begonnen met de site. De klanten kunnen nu zien wat ik in mijn winkel heb hangen, wat de nieuwe collectie is en tevens kunnen ze ideeën opdoen”, legt de eigenares uit.

De site wordt goed bijgehouden door Juliette; ongeveer 90 procent van de kleding die ze in de winkel heeft hangen staat ook op de site. De klanten hoeven niet per se naar de winkel te komen om wat te kopen, want zij kunnen gewoon via internet hun producten aanschaffen. Voor klanten is de site al redelijk bekend. „Een tijdje geleden hebben we een bord langs de A15 gezet met erop: Fashionaddict, shop till you drop. Dat heeft heel erg geholpen om de site bekender te maken, iedereen rijdt daar natuurlijk langs en ziet het bord.”

De leeftijdsgroep is meer divers sinds de site er is. Eerst kwamen bijna alleen mensen van 25 jaar en ouder naar Jules. Nu komen er ook jongeren van 17 à 18 jaar, voornamelijk voor de super hippe betaalbare merken Supertrash en Soaked in luxury. Op de site kunnen klanten zich aanmelden om op de hoogte te blijven van nieuwe kleding. „Om de 2 à 3 weken stuur ik de klanten die zich hiervoor hebben aangemeld een mail. Hierin staat de nieuwe kleding, vertel ik wanneer er sale is en als er iets in Hardinxveld gaat gebeuren dan laat ik de klanten dat ook weten.” De collectie van Jules is te zien op julesfashion.nl.

advertentie
advertentie