Bemoedigend punt voor Hardinxveld zondag

10 december 2008 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Eindelijk licht in de duisternis voor de voetballers van Hardinxveld zondag. De formatie van trainer Paul Tims knokte zich zondag aan de Sluisweg naar een meer dan verdiend punt tegen Raamsdonk, toch de nummer vier van de ranglijst: 1-1.

Het spel van de withemden was meer dan bemoedigend. Sterker nog: één ploeg verdiende zondag slechts de zege: Hardinxveld zondag. Met kunst en vliegwerk wisten de gasten echter een punt mee naar Brabant te nemen.

Doelpuntenmaker namens de thuisploeg was Jan Arie van der Meijden, die in de 52ste minuut doel trof. Hij repareerde daarmee een in de eerste helft opgelopen achterstand.

Ondanks de remise blijft het gat met een veilige plaats heel groot. Een afzink naar de vijfde klasse ligt vervaarlijk op de loer, maar het punt tegen Raamsdonk zal het zelfvertrouwen van de Sluiswegbewoners in ieder geval een impuls geven.