Activiteiten ANBO

25 februari 2009 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - De ANBO-leden kunnen dinsdag 3 maart weer enkele rondes bingo spelen in het verenigingsgebouw aan de Prins Hendrikstraat 26A. De aanvang is om 19.30 uur en het eerste kopje koffie of thee is gratis.

Het bestuur stelt daarnaast een aantal leden in de gelegenheid om tot en met juni een cursus verbandleer en reanimatie te volgen. Alle benodigde materialen zoals poppen, AED, laptop en beamer zijn aanwezig. Alle deelnemers ontvangen na afloop een NRR-certificaat dat, om zijn geldigheid te houden, jaarlijks verlengd moet worden. Geïnteresseerde leden kunnen zich bij het bestuur aanmelden of op een andere wijze contact opnemen.

De ANBO staat overigens sinds kort geregistreerd in een door de gemeente opgezette vrijwilligersvacaturebank. Kijk hiervoor op www.hardinxveld-giessendam.nl en vervolgens vrije tijd en vrijwilligers vacaturebank. Klik vervolgens de vacature aan voor uitgebreide informatie.

Iedereen van vijftig jaar en ouder kan lid worden van de ANBO. Een lidmaatschap levert veel voordelen en kortingen op heel veel artikelen op. Uitgebreide informatie op www.anbo.nl. Het verenigingsgebouw aan de Pr.Hendrikstraat 26A is geopend op werkdagen van 13.00 tot 16.30 uur en bereikbaar onder telefoonnummer 611021.

advertentie
advertentie