Stichting Begrip voor Onbegrip dankbaar en geschokt

3 mei 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Stichting Begrip voor Onbegrip bedankt de Oranjevereniging Hardinxveld voor de gastvrijheid tijdens de rommelmarkt op 30 april op het terrein van de voetbalvereniging. De opbrengst van de verkoop en het raden van de inhoud van de erwtenpot bedroeg in totaal € 116,50. De winnaar van het raadspelletje was de familie Littel. de familieleden wonnen de electrische poffertjespan die zij overigens op hun beurt schonken aan de stichting.

,,Helaas werd de dag overschaduwd door het drama in Apeldoorn, waardoor we eerder moesten stoppen. Alle begrip hiervoor. Ik ben ook twee dierbare mensen kwijtgeraakt door zinloos geweld en we zijn zeer begaan met alle slachtoffers, nabestaanden, familie,vrienden en de leden van het koningshuis maar ook de Oranjevereniging wensen wij veel sterkte", aldus voorzitster Fini Hijmering.

Uit respect heeft de stichting geen collecte gehouden op het terrein van het voetbalveld en ook niet in de gemeente Giessenlanden. Hijmering: ,,Mensen kunnen ons natuurlijk nog steeds steunen. Onze winkel is gevestigd aan het Zusterhuis 6 in Gorinchem. We verkopen nieuwe en gebruikte kleding, schoeisel en van alles wat." Openingstijden: maandag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur, woensdag 13.00 uur tot 17.30 uur, donderdag 13.00 uur tot 21.00 uur, zaterdag 10.00 uur tot 17.00 uur.

advertentie
advertentie