Binnenshuisarchitectuur bij SKEW

12 juni 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Stichting voor Sociaal Kultureel Educatief Werk in Hardinxveld-Giessendam gaat een cursus binnenshuisarchitectuur aanbieden voor iedereen die iets bijzonders wil maken van het eigen huis. Ideaal voor iemand die van plan is te verhuizen, te verbouwen of als iets wil veranderen aan de stoffering, kleuren of meubels. Een woning kan met eenvoudinge middelen een metamorfose ondergaan; met een aantal trucs is vaak veel te bereiken.

De cursisten leren om de elementen die in een vertrek van belang zijn optimaal tot hun recht te laten komen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van materialen, wandafwerkingen, kleuren, verlichting, gordijnen, vloerbedekking, meubels, et cetera. Wat de wensen ook zijn, wat het budget ook is, de creativiteit wordt geprikkeld met tips, voorbeelden en aandachtspunten om tot een smaakvol en op de persoon afgestemd geheel te komen.

De cursus is op donderdag 10 september in De Ducdalf, Scheldestraat 1 van 19:30 tot 21:30 uur. In De Drijvershof, Nassaustraat 6, start de cursus op dinsdag 6 oktober, ook van 19:30 uur tot 21:30 uur. De cursusprijs bedraagt € 65,00 voor acht lessen. Docent: Dick Plaisier. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan vanaf nu bij de SKEW via telefoonnummer 0184-612771 of via ineke@ducdalf.nl onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer.

advertentie
advertentie