Fennema neemt activiteiten Verheij en Swets over

30 juni 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Fennema Drukkers in Gorinchem heeft de activiteiten van de gefailleerde drukkerij Verheij en Swets bv in Sliedrecht overgenomen.

Na het uitgesproken faillissement werden al snel de eerste contacten gelegd met de curator Mr. Bunge. ,,Meer collega’s waren geïnteresseerd in het orderpakket van dit bedrijf. Begrijpelijk want er komt markt vrij en die moet weer worden ingevuld. Daardoor is iets teveel kostbare tijd verstreken maar uiteindelijk zijn we tot overeenstemming gekomen en heeft overdracht van klantgegevens, orderhistorie en digitale bestanden plaatsgevonden’’, aldus Henk Fennema, die met zijn bedrijf in de regio Sliedrecht al de nodige klanten bedient. ,,Onze branche staat in moeilijke tijden snel onder druk en in deze situatie zelfs extreem. We hopen dan ook met deze overname de terugval te compenseren en onze positie in de regio weer te versterken. Het machinepark, dat technisch verouderd was, nemen we niet over.”

De drukkerij in Sliedrecht blijft gesloten. De klanten worden vanuit Gorinchem bediend. Het bedrijf van Fennema is gevestigd op het industrieterrein Avelingen-West. ,,We zijn technisch up to date en werken met de modernste apparatuur. Onze slogan is 'verrassend scherp'. Daar komen bedrijven vanzelf achter als zij bij ons een offerte aanvragen."

advertentie
advertentie