Zomerzegels voor de Voedselbank

13 juli 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Voedselbank Sliedrecht kan deze zomer best wat hulp bij gebruiken. Daarom vraagt de Voedselbank om de zomerzegels die klanten van C1000 tot en met 15 augustus ontvangen. Bij elke besteding van 10 euro ontvangen klanten één gratis zomerzegel. Met 25 zegels kan een gratis boodschappenpakket ter waarde van ruim 20 euro opgehaald worden.

,,De kans is groot dat veel mensen op 15 augustus nog losse zegels over hebben. Zonde om weg te gooien natuurlijk. De voedselbank neemt deze zegels graag in ontvangst, om zo met de laatste spaarkaarten boodschappenpakketten te verzamelen voor onze klanten", vertelt een woordvoerder van de Voedselbank.

De zegels kunnen gedeponeerd worden in de bus bij Voedselbank Sliedrecht aan het Bonkelaarplein 2, of bij één van de contactpersonen aan de Middeldiepstraat 90, Middenveer 16 en ‘t Orleans 22 in Sliedrecht, Dorpsstraat 7a in Wijngaarden en Kerkweg 57 in Hardinxveld-Giessendam. Graag vóór 21 augustus, zodat de medewerkers voldoende tijd hebben om de voedselpakketten op te halen.

advertentie
advertentie