Voorbereiden op wintersport met Sneeuwfit

21 september 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De Ski vereniging Drechtsteden en Grote Rivieren biedt met Sneeuwfit een gevarieerd programma aan, dat onder leiding staat van gekwalificeerde instructeurs en skileraren en optimale zekerheid biedt op een goede voorbereiding op uw wintersport. De training worden zowel binnen als buiten gegeven in vele verschillende vormen, geschikt voor alle leeftijden.

Veel mensen gaan onvoorbereid naar de wintersport toe, waarna één op de acht mensen terugkeert met een blessure of andere narigheid.

In de sneeuwfit-lessen van Ski vereniging Drechtsteden en Grote Rivieren wordt het accent gelegd op uithoudingsvermogen, technieken, coördinatie en behendigheid. Dit bereidt het lichaam voor op de intensieve sneeuwactiviteiten tijdens de wintersport.

Het nieuwe sneeuwfit seizoen start in week 40, in Papendrecht, Gorinchem, Zaltbommel en Culemborg-west. Belangstellenden kunnen meedoen aan vijf binnenlessen sneeuwfit, op een locatie naar keuze voor 25 euro. Deze welkomsactie is geheel vrijblijvend zonder verplichtingen achteraf. Pas als deelnemers na afloop van deze lessen door willen gaan met de binnenlessen, worden ze ingeschreven als lid.

De vereniging is nog op zoek naar enkele enthousiaste deelnemers in Dordrecht om daar ook een cursus op te starten. Voor geïnteresseerden is er op zaterdag 3 oktober een open ochtend met trainingsworkshops, informatie over reizen en de vereniging zelf. Deze open ochtend zal plaats vinden op de parkeerplaats van de camping in Het Lingebos.

De Ski vereniging Drechtsteden en Grote Rivieren organiseert niet alleen sneeuwfit-lessen, maar ook Nordic Walking trainingen en zes sneeuwreizen per seizoen naar het buitenland. Deze reizen zijn uitsluitend te boeken voor leden.

Voor meer informatie, bellen naar Dirk Luijten, SneeuwFitcoördinator (0184-651959).

advertentie
advertentie