Stomdronken op A15

4 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een 39-jarige man uit Gorinchem is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden voor het rijden onder invloed. Agenten zagen de man slingeren toen hij op de A15 reed en hielden hem hierop staande. Na het afnemen van een blaastest bleek de man met een promillage van 1.2 ruim twee keer zoveel te hebben gedronken als is toegestaan. De man is hierop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor is hij heengezonden. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

GIESSENLANDEN - Ook een 27-jarige man uit Vianen werd in de nacht van zaterdag op zondag betrapt op het rijden onder invloed. Agenten hielden de man aan de Hoge Giessen staande tijdens een routinecontrole. De man bleek met een promillage van 1.3 ruim twee keer zo veel te hebben gedronken als is toegestaan. Hij is aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Later die nacht is hij heengezonden. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

Dronken man in voortuin

GIESSENBURG – In de nacht van zaterdag op zondag ontstond een hoop commotie in een voortuin van een bejaarde dame aan de Juliana van Stolberglaan. Een man was rond 00.30 uur de voortuin ingelopen en was behoorlijk onder invloed van alcohol. De man, een 20-jarige inwoner van Duitsland, was aan het einde van de zaterdagavond betrokken geweest bij een conflict waarna de 20-jarige man was weggelopen. Uiteindelijk was hij terecht gekomen in een voortuin aan voornoemde straat. Door het lawaai werden omwonenden gealarmeerd waarna de hele straat uitliep en de politie werd gebeld. Die kon de man uiteindelijk aanhouden. Na te zijn ontnuchterd is hij met een bekeuring op zak weer heengezonden.

advertentie
advertentie