Vridos pakt uit

11 november 2009 om 00:00 Nieuws

GIESSENBURG - Vridos heeft zaterdag flink uitgepakt in sportzaal Neerpolder in Giessenburg. De afdelingen gymnastiek en bewegen op muziek van sportvereniging Vridos vertoonden hier hun tweejaarlijkse uitvoering. In een vier uur durende show speelden alle gymgroepen in op het thema ‘Vridos pakt uit’ en werd een dans vertoond. De streetdancegroepen en bodyfit waren ook te zien met verschillende dansen.

De show werd gepresenteerd door twee dames die een hele kast met cadeautjes tot hun beschikking hadden. Voor ieder nummer werd zo’n cadeau uitgepakt. In de cadeautjes zaten de hints voor de verschillende optredens. Tijdens de show werd flink uitgepakt door alle groepen. De jongens gingen bijvoorbeeld verhuizen, de kleuters versierden een grote taart.

Hoogtepunt van de avond was de opening van de nieuwe tumblingbaan. Deze werd officieel door de voorzitter Ben Klieverik en hoofd van de afdeling gymnastiek Anita Heijkoop geopend door het ophangen van de sponsordoeken en het doorknippen van een lint. Hierna mochten alle deelnemers de baan in gebruik nemen.

advertentie
advertentie